Mina bästa Skönhetstips!

Idag tänkte jag tipsa om mina enklaste skönhetstips som kan göra stor skillnad. :) 10 stycken är dom!

1. Använd ansiktscréme! Många verkar strunta i att smörja in sig och och det är verkligen inte bra nu i denna kalla årstid då luften blir torr. Att tillsätta fukt i huden både morgon och kväll ökar hudens elasticitet i längden och man åldras inte lika snabbt. En bra ansiktscréme fungerar utmärkt som primer under foundation på en torr hy! Ögoncréme är lika viktigt för huden runt ögonen!

2. Exfoliera minst 2 ggr i veckan. Använd en mild ansiktsskrubb i ansiktet 2 min, 2 ggr i veckan för att avlägsna döda hudceller som kan få huden att se glåmig och grå ut. Exfolieringen ökar även blodcirkulationen och du får mer naturlig färg och lyster i ansiktet.

3. Rengöring. Det är otroligt viktigt att rengöra ansiktet minst varje kväll – även om du inte bär mycket smink eftersom det samlas en hel del annat äckligt i tex porerna. Miljögifter, avgaser och diverse smuts hamnar i ansiktet varje dag och det är otroligt viktigt att det tvättas bort till natten då huden återhämtar sig.

4. Drick mycket vatten så att vätskenivåerna i kroppen är i balans.

5. Sov ostört och ostressat. Jag måste ha minst 8 timmar per natt har jag märkt för maximal vila.

6. Var glad!! Att vara sur/arg/ledsen/bitter syns alltid i ögonen och det finns inget vackrare än lyckliga människor! :) Om du går runt och stör dig på många saker hos andra och söker bråk är du garanterat bitter. Ta reda på vad du vill med livet och gör det för att råda bot.

7. Var snäll och gör det rätta. Kan låta som en klyscha men ett rent samvete och otroligt effektivt och kommer att få dig att må fantastiskt. Gläds åt andras framgångar och ta lärdom. Var inte avundsjuk på någon, det är otroligt bortkastad tid.

8. Undvik att äta saltrik mat. Salt drar till sig vätska och man mår sällan bra då man är uppblåst.

9. Motionera! Gärna utomhus i friska luften eller på gym. Att röra på sig är otroligt effektivt. Inte bara för hälsans skull men blodcirkulationen ökar och du gör dig av med diverse slaggprodukter i kroppen då du svettas. Hyn bli klarare och ögonen oftast piggare.

10. Var vacker! Alla är vackra men man måste inse det själv. Det handlar inte om hur många komplimanger du får eller hur mycket eller lite smink du använder. Det är ingen tävling. Skönhet börjar på insidan och behandla dig själv väl. Skratta mycket och njut av livet. Njut av att vara den du är och så länge du älskar dig själv så kan inget stoppa dig. :)

Dessa saker tror jag på, stenhårt! :) Hoppas du hittade nåt du kan bära med dig.  Remember, beuaty is the light that shines from within.

198418_10150919398721034_350861320_n

3 thoughts on “Mina bästa Skönhetstips!

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s