Guide till de perfekta brynen

brynn

Här har ni en snabb guide till de bryn som passar de flesta bäst och ramar in ansiktet. Jag tror inte att folk anar hur mycket brynen gör för ansiktet och en udda form kan kan verkligen ge ansiktet ett helt annat uttryck. Med standard-formen ser man piggare och gladare ut och vill man inte det, ja då kan man satsa på någon av de andra formerna.

En annan viktig sak att tänka på är att inte plocka sönder sina bryn! Det finns risk att hårsäckarna dör och att de aldrig växer ut igen om du tex plockar dem för tunna. Det är dessutom snyggt med naturliga bryn.

På Elle plockar jag alltid bara några strån vid bågen och fyller i dem naturligt med en brynskugga. Fokusera aldrig det mesta av skuggan in mot näsbenet utan börja vid bågen och använd brynskuggan som är kvar på penseln längst in. Annars finns risken för ”block”-bryn som kan ge effekten av en cyklop eller att ögonen sitter förnära varandra. Använd heller aldrig för mörk färg till brynen och aldrig något med rött i om du inte tycker det är snyggt såklart. Lycka till!DSC_0569

Naturligt snygga bryn som ramar in ögat och ansiktet. (Har använt brynskugga ”Myrrah” från FACE Stockholm) Avsluta alltid med att kamma igenom brynen och dra håret uppåt för en mer öppen blick.

Jag återkommer med en tutorial för hur man fyller i brynen på bästa sätt senare. :)

4 thoughts on “Guide till de perfekta brynen

  1. Ja jag såg det Marie. :) men många hakar ju dessvärre upp sig på trender och kan inte se helheten i ett ansikte. Jag tycker att brynen ska komplettera ansiktet och inte vara huvudfokuset (på ett dåligt sätt). :)

  2. Fascinerande att du inte fått en massa hatkommentarer på denna bild, har sett andra skönhetsbloggare som lagt upp den och där haglar bajset må du tro!

    Jag tycker den här bilden är klockren, för det är ju så ett ”optimalt” ögonbryn ska se ut. Och det är ju även denna form som är mest ”smickrande” för ens utseende.

    All cred till dig Anna som gjort detta inlägg, ser fram emot att få läsa en tutorial senare! :D

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s