Naturligt snygg!

Idag fick jag hem ett paket som jag beställt från shopping4net som levererades sjukt snabbt! Det tog en dag att komma fram. Otroligt bra tycker jag. :)

…iallafall! Shopping4net har fantastiskt utbud av naturliga produkter. Jag köpte en naturlig brun- utan- sol och en naturlig deodorant, båda från Lavera. För mig är det otroligt viktig med så rena produkter som möjligt på kroppen och har sedan länge slutat använda vanlig deo då de oftast innehåller parabener & aluminiumsalt eller andra mineraler som kan täppa till och har hittats i bröstcancertumörer. Dessutom innehåller denna från Lavera bara naturliga dofter och inga starka parfymer och syntetiska ämnen. Doften från apelsin och hjortron är alltså naturlig! :) Snällare mot huden och körtlarna med andra ord. Det är ändå kroppen värd, eller hur? :)

20130108-210403.jpg

20130108-210410.jpg

Lite info om brun utan sol:

”Brun-utan-sol innehåller DHA (Dihydroxyacetone), ett kemiskt ämne som inte anses vara miljöbelastande, och som inte anses vara skadligt för huden. Ämnet finns också naturligt i olika sockerarter. Det går in i det översta lagret av huden, hornlagret, som i princip består av döda hudceller. DHA reagerar med aminosyror i hornlagret och gör att huden blir “brun”. DHA reagerar inte med aminosyror hos levande hudceller, därför anses det vara säkert.”

Informationstext lånad av NaturligtSnygg

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s