Så kallade ”djurvänner” (Varning för argt inlägg med fula ord)

Här kommer ett argt inlägg skrivet i total ilska över hur fan världen ser ut och hur människor inbillar sig en massa skit för att må bättre en sekund. Om du inte vill läsa om det så sluta läsa nu.

Jag äter inte kött som ni kanske vet. Varför? Jo, för att jag ÄLSKAR djur och är en DJURVÄN.

Ni som tror att ni är djurvänner och sedan stoppar i er grisarsel, korygg, kycklingbröst och fiskmage borde vakna upp till verkligheten och förstå att det ni säger inte bär någon logik över huvud taget.  Om du gillar din katt/hund är du INTE djurvän utan du är katt/hundvän. Det är fakta. Intalar du dig att du är djurvän och sedan betalar för att få djuret lemlästat, mördat, halshugget och sedan tillagat gör dig inte bara till en hycklare utan även till en stor fet jävla lögnare. Det skulle ungefär vara som att gå runt hela livet med vetskapen att du en dag ska mörda din bästa ”vän” och sedan äta upp honom/henne och samtidigt njuta av det. Det kallas psykopat och inte vän!

Jag är så förbannat trött på att läsa eller höra människor kalla sig s.k djurvän för att dom vårdar sina husdjur som barn och sedan trycker i sig kött utan att ens reflektera över vad dom äter. Jag vet inte om det har med ointelligens, onska eller okunskap att göra? Kanske vet man inte att kött kommer ifrån djur? Det värsta är egentligen dem som försvarar detta beteende och intalar sig själva att det dom gör faktiskt är rätt. Ordet hyckleri räcker inte ens till. Det är rent utsagt ondskefullt och omänskligt! Jag gick själv runt större delen av mitt liv och blundade – både med ögonen och hjärtat. Men efter att ha tagit mitt ansvar och kollat upp fakta och vad som egentligen pågår i världen så kan jag inte gå tillbaka till att äta bacon. Har man en gång sett en video där en gris skriker av smärta medan den kokas levande krävs det att man antingen är psykiskt störd eller saknar hjärta helt och hållet för att äta gris igen.

Ja, det är svårt att sluta äta kött men varför allt vara så jävla lätt jämt? Vi behöver knappt gå någonstans längre, vi behöver inte kliva utanför dörren för att handla och det mesta kommer serverat. Så att ge fan i att köpa något känns ju knappast som någon ansträngning. Det går att leva utan och må kanonbra! Proteinet får du från frukt och grönt i rätt rekommenderad mängd samtidigt som du får mer vitaminer & mineraler än köttet någonsin kan erbjuda. LÄS HÄR om fördelar.

Och innan du tänker ”sätta dit” mig med något argument som egentligen är baserat på okunskap så läs detta först:

Nej, människan är inte köttätare i grunden. Vår biologi är densamma som växtätare. Hade vi varit rovdjur så hade du kutat ut nu och jagat en älg, dödat den med bara händer och sedan ätit upp den med allt inkluderat (anal, nos, ögon osv) utan grillkrydda och stekpanna. Lycka till om du tänker försöka.

Sojaindustrin förstör vår jord och det är tack vare alla vegetarianer! WRONG! Det mesta av sojaproduktionen går åt till att föda alla miljarder boskap världen över och har inget med oss vegetarianer att göra. Det är för att du som äter kött ökar efterfrågan och det finns inte mat som räcker till alla kor & grisar världen över. Problemet är bara att dessa djur är gräsätare och denna tvångsmatning leder till muterat kött som orsakar en rad sjukdomar hos människor, bland annat cancer. Ironiskt nog skulle vi kunna föda typ halva Afrika (som svälter btw!) med det vi odlar till våra boskap. Nu känns det ännu bättre att äta kött, va?

Skogsskövling! För att olda mat till allt boskap måste vi skövla bort så mycket skog som möjligt. För mer miljöfakta läs detta inlägget baserat på FN’s rapporter.

”Jag handlar bara lokalt kött där djuren varit glada”. MEN SLUTA LJUG!! Åker du aldrig på McD’s? Köper du bacon? Eller grillkorv? En fläskfilé från Belgien då och då för 49:90 kr/kg? Då handlar du ju för fan inte BARA lokalt! Och skulle du vara glad då du leds i rädsla in till slakten, får halsen avskuren och sedan känner värmen av ditt eget blod då det rinner och du förblöder långsamt. Är det glada djur tror du? Du är fortfarande ingen djurvän. Lär dig vad EMPATI är och sätt dig in i djurets sits i en sekund.

Låtsas inte för en sekund att du inte har något val. Valen finns, det gäller bara att hitta dem och ta lite ansvar.

Men kalla dig för fan inte för djurvän för att du tycker om dina husdjur och tycker att kossor är söta. Istället för att skänka pengar till en massa jävla organisationer så var aktiv och faktiskt GÖR något istället. Betalar du någon för att mörda djur eller mördar djur själv genom jakt så är du definitivt ingen djurvän…. och ingen miljövän heller för den delen! Och intalar du dig själv att du är det ändå så är du antingen en psykopat eller en idiot. Grattis!

Här är en dokumentär för alla modiga och rättfärdiga människor som vill ta reda på sanningen:

Jag heter Anna Lohi, och jag är en stolt djurvän!