Valborg

I morgon är man ledig! Såå skönt. :) gallerian stängde lite tidigare idag vilket var otroligt tacksamt. Har gått runt med världens spärr i ryggen hela dagen dagen… Har nog sovit lite krokigt. :D fick lite massage på jobbet av både chefen och Helena. :P

Ikväll blir det lungt för vår del, man blir ganska avtänd då man ser halva Sundsvall springa omkring med desperata blickar och klinkande systempåsar. Allt för att få dricka alkohol lixom… Det är tydligen livets höjdpunkt för vissa. Att få ‘släppa lös’ lite eftersom det tydligen är helt omöjligt att göra utan droger? Rätt så tragiskt eftersom många verkligen inte kan bete sig då de dricker. Drick med måtta!

Själv ska jag ta en varm och lång dusch nu… Och sen blir det lite serier. Bland annat min nya favvoserie Bates Motel! :) lär ju somna 22 i vanlig ordning vilket är så skönt. Vill ha minst 8 timmars sömn för maximal vila och återhämtning. :) dessutom kommer man upp i tid!

Läste ni förresten att Blondinbella och hennes fästman Odd väntar barn? Blev så otroligt glad då jag läste det. :) och dessutom ska dom gifta sig tidigare då hon är höggravid. BB känns som en gammal kompis eftersom man följt hennes blogg så länge. Har inte alltid hållit med henne i allt hon säger men på senare år så känns hon så klok och vettig för sin ålder. Hon är otroligt duktig på det hon gör och en riktig inspiration. Önskar sem all lycka. :)

Nu blir det mys med mina gofisar!

20130430-201648.jpg

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s