Lördag

Vecka 28 idag! :) har jobbat idag och har haft en vild bebis i magen som busat rejält. Vaknade av en hård spark i morse också. :) Så mysigt ändå! Nu väger hon ca 1,1 kg och är drygt 35 cm lång. Nu ses vi om mindre än 3 månader. <3

20130810-191618
Medan jag har jobbat har Björn haft lite vänner här och när jag kom hem då var även svärföräldrarna här! Supermysigt. :) Vi fikade lite och sedan satte jag igång med maten. :) Det blev en av mina favoriträtter! En härlig vegetarisk pasta gjord på närodlade grönsaker, örter, massor av vitlök, havregrädde, pecorino och en skvätt vitt vin (alkoholen dunstar).

20130810-192020.jpg
Nu när jag gick till bilen efter jobbet så kikade jag in i den årliga (sunkiga) drakfestivalen som just nu pågår här i Sundsvall. Fattar inte nöjet i att sitta och dricka kissöl i en fuktigt tält och låtsas att man gör det för gemenskapen när det egentligen handlar om att få supa sig full. Det enda sanna nöjet i för vissa verkar det som. ;) Är så jävla glad att jag inte känner det behovet alls, KAN ju bero på graviditeten men hade ingen lust med det innan heller. Det känns verkligen så otroligt långt bort just nu när man har så mycket underbart att se fram emot! Myser mycket hellre hemma med mina älsklingar! :D När jag fått barn så tänker jag dock dra ihop ett gäng för en riktig utgång/middag på kasinot! Längtar tills dess.

Nu blir det mys och American Idol. Är ledig två dagar nu. :) i morgon fyller fyller mitt älskade gudbarn Edwin år! :) det ska bli så kul!!!

3 thoughts on “Lördag

  1. Fin du är! Och vad god maten såg ut =) Jag håller med dig om drakfestivalen. Det blir bara värre och värre varje år och jag fattar inte heller nöjet. Satsa på nåt värdigt istället! Spritfester drar inte mer folk heller, det är ju bevisat i statistik nu sen gatufesten.

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s