Instängd

Ja så känner vi oss nu! Är förbannat less på att vara på sjukhus nu. Personalen är fantastisk och vi får stöd och hjälp med ALLT men jag orkar inte mer. Jag vill verkligen hem nu. Sedan Arwen föddes är det precis som om nån tryckt på en ‘pause’-knapp där allt står still och hindrar oss från att påbörja våra liv tillsammans. När läkaren kom in i morse på ronden så frågade vi om det är lång tid kvar eftersom vi verkligen vill hem nu. Vi kunde ev. Få åka hem på permis över ett par måltider med henne i morgon eller fredag om hon fortsätter att öka i vikt…. Så nu hoppas jag att hon äter bra ikväll/inatt. Som tur är så har svärisarna tagit hand om Silver under denna tid. Men det är en otrolig stress att sitta instängd då man vet att livet fortsätter utanför och det känns som att hela hösten bara rusat förbi.

Aja, bara att bita ihop… antar jag..

image

4 thoughts on “Instängd

  1. Åh! Jag hoppas verkligen att ni får permis snart!!!
    Vet hur det känns att ligga ”inne” länge.. Känns som om man är i fängelse typ :( Så ska INGEN nybliven förälder behöva känna!!!

    Skickar helt sjukt många styrkekramar till dig <3

  2. Får man permis över dagen, brukar nästa dag bli natt permission. . Å sen hemgång :-) så har det blivit för oss… hoppas för eran skull. Förstår hur ni känner er. ♡♡ kramar

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s