Visningar

Japp, nu i veckan drar visningarna igång på vårt hus. Redan i morgon kommer ett par som ville komma utöver utsatt visningstid eftersom de inte kunde närvara vid de ordinarie tiderna. Vi kan även se att många bokat in sig på visning vilket är väldigt roligt! :) Det känns aningen bitterljuvt eftersom jag älskar vårt hus… men inser att någon annan som verkligen trivs i området också kan få njuta av det. Vii har inte hittat någon lägenhet ännu… Några som vi kollat på har varit under all kritik och har inte ens varit städade då man kommer på visning. Att städa sitt hem är väl det minsta man kan göra om man hoppas på att någon ska betala kring miljonen för att köpa det! Så knäppt.

Nu ska jag göra det sista inför morgondagen medans prinsessan sover här hemma. <3 Om någon av mina läsare vet av någon fin lägenhet centralt i Sundsvall (gärna större än 85 kvm) så får ni gärna hojta till! :)

5A4EA6EC-BD07-4567-A280-5D41D5744D62Arwens rum. <3

 

One thought on “Visningar

  1. Men herregud vilket fint rum hon har!! Va duktig du är på att inreda!! Håller på att försöka få till Johans rum med men det är så svårt att hitta allt man vill ha och sen få det att se snyggt ut, haha ^^

    Taack, va glad jag blir! :D Mitt hår är dock inte alls så tjockt, mer fluffigt så det ser tjockt ut, haha :P

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s