Arwen

Tänkte skriva lite om Arwen idag. :) Hon har verkligen utvecklat sin personlighet sista månaden och jag känner att jag vill dokumentera detta eftersom mitt minne är lika bra som en dement 95-åring. :D

image

♥ Älskar att titta sig i spegeln och ler stort varje gång vi går förbi hallspegeln.
♥ Vill numera stoppa allt i mun och gör detta på samma sätt som zombie’sarna gnager på människor i serien Walking dead… därför har hon fått smeknamnet lillzombi av oss. ;)
♥ Hon har gnussat bort allt hår i bakhuvet vilket har resulterat i smeknamn nr 2: Lillgnussi.
♥ Händerna är hennes bästa tillgångar och dessa finns till 90 % av tiden i hennes mun. På nätterna suger hon enbart på tummen ibland.
♥ Hon är en otroligt glad bebis såvida hon inte är hungrig eller trött.
♥ Babysittern har en lätt laxerande effekt på henne. Sätter man ner henne så dröjer det inte mer än 10 minuter så sprakar det hejvilt! :)
♥ Det går inte att förutse vad hon kommer att skratta åt. Första skrattet jag hörde var åt den gula fågeln i mobilen ovanför skötbordet. Första asgarvet kom då vi flyttade tvättmaskinen nere i källaren och det gnisslade till i golvet. :)
♥ Hon älskar att bada och har ögon stora som klot av förundran då man sänker ned henne i det varma vattnet. Därefter ler hon heeela badet långt. :D
♥ Hon är en riktig stormumsare och vill äta varannan timme. Mat är lösningen, oavsett vad!
♥ Arwen ÄLSKAR tv:n. Vi vet att det är otroligt tabubelagt att låta spädbarn se på tv men som många andra familjer umgås vi i vardagsrummet där tv:n råkar finnas och hon tittar gärna på de rörliga bilderna. ♥ Hon skrattar ofta i sömnen.
♥ Ibland när hon är riktigt hungrig och tittar på min byst smaskar hon med munnen… så otroligt sött! :)
♥ Hennes små fötter luktar fotsvett ibland.
♥ Till skillnad från många andra bebisar så är hon inte superförtjust i att sitta i babyskyddet. Ibland när vi är ute och handlar måste vi plocka upp henne eftersom hon också vill vara med och titta!
♥ Napp har hon oftast bara på nätterna. Stoppar man in en napp i hennes mun på dagen så flyger den troligtvis ut likt en katapult… ibland flera meter. :)
♥ Arwen är otroligt älskad.
♥ HON ÄR DEN SÖTASTE BEBISEN I HELA UNIVERSUM. There, I said it. ;)

image

image

image

image

2 thoughts on “Arwen

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s