Mysdag! :)

I morse tidigt gav vi oss ut, jag och Arwen. Vi promenerade igenom Granlo och kikade runt… passade på att snoka utanför förskolan som Arwen troligtvis kommer att gå på. Vi gick sedan vidare till Cafe Basilica i kyrkans hus där vi lunchade. Björn kom även förbi på sin lunch så det blev extra mysigt! Väl där charmade Arwen nog de flesta. :D Hon blir antingen rädd eller jätteglad då folk kommer fram och hälsar. Haha så söt! Och lunchen jag hade med ville hon inte äta utan spottade ut och försökte hela tiden stjäla skeden ur min hand. :) Moster Elle jobbade på som vanligt och vi hann prata lite och Arwen fick flera pussar och kramar… jag fick dock inga. :(((( Haha

image

image

När vi gick hemåt så sken solen och vi passade på att gå till en lekpark och gunga lite… Arwens mun var på vid gavel hela tiden och det innebär oftast att hon känner sig upprymd och glad. :D Haha. Arwen fick även sitta helt upp i sin vagn idag eftersom hon försökte dra sig upp hela tiden och titta på de andra barnen som lekte. .. hon har verkligen blivit stor min lilla fislisa!

image

En halvtimme efter att vi kommit hem dök Björn upp med thaimat bestående av ris och wokade grönsaker… mmmm så gott det var! Därefter bar det av till Coop för en veckohandling! Ser alltid fram emot det eftersom det både är roligt och viktigt med mat. Är alltid mest nyfiken på vad dom har i sitt eko-sortiment. :)) Dessutom hade dom halva priset på allt ifrån Svenska eko-märket Saltå kvarn och mycket var slut i hyllorna, men det gladde mig. Bättre att efterfrågan ökar så att ekoprodukterna så småningom tar över. Varför vill man ens frivilligt köpa besprutat, genmodifierad och smaklös mat som bara massproduceras för att göra dom rika rikare när man istället kan köpa mat som främjar enskilda bönder, en mer rättvis handel och en bördig och mer näringsrik jord som är mycket bättre för kroppen och miljön? Alla besprutade frukter och grönsaker innehåller rester av pesticider, inte bara bananerna! Dessutom spolas det ut mängder med gifter ut i mark och hav som gradvis förstör vår planet. Varför vill man stödja det? Antagligen bottnar det i okunskap eller lathet. Och ja, det kostar några kronor extra men jag tycker absolut att våra kroppar är värda det med tanke på alla övriga miljögifter och kemikalier vi utsätts för varje dag. Man behöver ju inte göra saker värre genom att köpa produkter med bekämpningsmedel och 13 stycken E-nummer i och stoppa i sig lixom ;D Be a concious shopper, säger jag ba. Varje krona du spenderar är viktig. Vi kör allt som går ekologiskt här hemma iaf!

image

image

Oj, det här blev ett långt inlägg men sist av allt vill jag bara visa tyget som Björn har klätt om stolarna i som vi köpte på blocket här om dagen… så fint!!

image

Natti!

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s