Sovrummet

Nu har jag äntligen börjat tapetsera i sovrummet och det blir så fint!! Äääääälskar tapeten! Blir så glad av den. Björn också såklart. ;) harmånga idéer om slutresultatet. Bland annat ska vi förvandla en inbyggd gammal garderob till en sminkhörna till mig :D Längtar tills det är klart. Nu måste jag dock sova.. I morgon bär det av till Skönsmon hem till Marie och lille William. :D Hoppas det inte regnar eftersom jag tänker gå!

20140714-230015-82815999.jpg

5 thoughts on “Sovrummet

  1. Hej Millie! Ja, vi tänker alltid miljö till största möjliga mån då vi köper hem saker och även till renovering. Jag valde papperstapeter till lägenheten och en miljömärkt non-woven-tapet till Arwens rum… Färgen vi använt är Ecolabel… Man gör så gott man kan och om det finns inom budget såklart. Vissa miljövänligare material är trist nog väldigt dyra men hittar man dessa och känner att man har ekonomi till det så skulle jag alltid välja det alternativet. :D Kul att ni köpt hus! Och tack för dina ord. Du har ingen blogg man kan följa? :)

  2. Hur tänker/ tänkte ni när det gäller tapetsering vs målning? Tänker i miljövänliga o ogiftiga banor, var det nåt ni tänkte på?? Vi ha köpt hus så det blir mkt att göra! Gillar dina inlägg om renovering!

  3. Tack själv underbara Marre! Saknar er redan <3 nästa gång vill jag…. Ehh jag menar Arwen leka i det där roliga skeppet ;)) pöss!!

  4. Oooooch självklart regnade det… Men vi får ta igen det nästa gång, då vi SKA besöka lekparken! :D

    Helt jäkla underbart att få umgås med er fina tjejer idag <3

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s