Älskade unge

Idag har vi haft en riktigt bra dag! Arwen sov i princip inte alls på förmiddagen och då brukar det bli lite av en gnäll-dag men så blev det inte. :) Hon var glad och vi lekte och övade på att gå typ hela dagen. På eftermiddagen sov hon tillräckligt länge för att jag skulle hinna påbörja middagen och gå på toaletten ungefär… Sen ville hon gå upp. Vi har alltid sån otrolig tur då hon ska sova på dagen… antingen kör dom med gräsklippare utanför, borrar i balkongerna som dom renoverar eller så gör dom nåt annat ljudligt, som idag: några byggnissar slog ihop stora rör precis utanför vårt sovrumsfönster…. Vad är oddsen lixom!? Aja, nu sover hon gott för kvällen och jag sitter här förväntansfullt med min lakritspåse och väntar på att få börja se nya säsongen av The Walking Dead. Men först måste vi tydligen se andra delen av Zlatan-dokumentären.. :P

unnamed (17)

 

I morgon är det dags för ettårs-sprutan för Arwens del. Försökte skjuta på den eftersom vi har varit sjuka men BVC-sköterskan tyckte vi kunde komma in imorgon så får doktorn se om det blir en spruta eller inte. Sist gick det ju bra iaf… Arwen är så otroligt duktig! Hon blir ledsen men brukar lugna sig ganska snabbt med lite pussar och kramar. Tänker inte bryta ihop som jag gjorde vi första sprutan vi tog… Vill vara den där lugna klippan till mamma… Inte superlätt alla gånger då man hör sitt barn gråta men försöker man ställa in sig på det så brukar det gå bra.

Efter sprutan blir det bara till att vila i morgon… Jag hoppas att hon inte blir så påverkad av den. De andra gångerna har hon bara blivit lite trött… Men jag misstänker att det kan bero på att hon gallskrikit också.

Hörs imorrn! God natt. :)

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s