Helg 

Dag 3 på inskolningen gick jättebra! Dagen började men bad i en liten pool för alla barnen… Arwen var såklart sist ur…. Ändå hade vi varit på BVC på förmiddagen och tagit en spruta. Arwen är nu 79 cm lång och väger 10,7 kg. Mammas lilla goklimp är hon 😍 en sak som jag reagerade på och blev lite less över var att sköterskan tyckte att Arwen säger få ord för sin ålder. Och att ”vi skullehålla koll så att hon kommer ikapp innan hon är 2 år”. Jag fick bara lust att säga; men håll klaffen! Arwen pratar sitt egna språk som inte alltid låter som ord och hon är faktiskt bara 1,5 år precis!! Ibland blir jag så trött på att det ska insinueras hit och dit att det skulle vara nåt ”fel” på barn som inte följer ramarna exakt. FEL. Inget rörande barn är fel… Det kanske tar längre tid att lära sig eller man kanske behöver hjälpmedel. Men det är hela hetsen kring vad som är rätt och fel som barn bär med sig sedan resten av livet som därefter leder till känslor av otillräcklighet och det är frustrerande. Är du inte inom ramarna och ”normal” måste något fixas till. Det är ju tråkigt att höra som förälder också såklart…. Som att man inte har nog att tänka på lixom! Usch och blä. Den inställningen kommer vi inte att ha med vår dotter… Hon ska få utvecklas i sin egna takt, så det så. 

I alla fall! Annars har vi bara haft det mysigt här hemma och jag jobbar i helgen med franskunderna mina. Har även bokat en volymutbildning i sommar!! Är så glad och ser verkligen fram emot det. :) alltid roligt att utvecklas! 

Nu är det 3 dagars inskolning kvar och sen ska vi alltså lämna vårt lilla hjärta på dagis… Det känns sjukt jobbigt i hjärtat men jag vet att hon har väldigt roligt där. Det är huvudsaken! 

   

 

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s