Fixa hemma

Vi budade ju på ett hus för drygt ett par veckor sen men det gick i stöpet. Vi hade satt vårt tak och ville inte gå längre då de kändes som alldeles för mycket pengar för området. Aningen besviken blev man ju men sånt är livet! Vi bor trots allt i en jättefin och stor nog lägenhet och i ett av de bästa områdena kring Sundsvall så man kan inte annat än känna sig tacksam för det. 

Vi har nu valt att göra om lite hemma istället… köpa lite nya möbler/ inredning och fixa lite. Nu har vi huggit in på Arwens rum och jag har sålt iväg hennes stora spegelgarderob och ersatt den med en mindre rosa (såklart om hon får bestämma ) från Ikea. Detta för att hon gärna plockar fram sina egna kläder numera och det känns tryggare med små möbler. Vi köpte även matchande byrå. 

Nu ligger dock allt i huller om buller i hennes rum eftersom jag bara kan göra lite åt gången.. men vi har inte  brådska 😋 Nu ska jag bara köpa en ny helkroppsspegel till henne då det är otroligt viktigt att se hur man ser ut i dagens outfit / dagens frisyr 🤣 gullunge! Jag beställde även idag en ljusslinga som jag tror kommer att bli superfin både till möbler och tapet. 

Slutresultatet kommer senare 😄

Dags att sova, hoppas verkligen att förlossningen kommer igång snart 😴😴😴

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s