Rookie mistakes 

Trots att jag har ett barn sedan innan så är det lätt att glömma och missa en del saker nu när man ska iväg någonstans. Idag åkte vi till Norra Berget för att leka lite i lekparken tänkte vi. När vi väl skulle komma iväg och packa in allt i bilen inser vi att Silver, vår hund omöjligt får plats eftersom båda tjejerna sitter i baksätet och endast liggdel samt chassi till vagnen går in i bagaget. Trist att måsta lämna hunden hemma men vi var ju tvungna. 

Väl framme på Norra Berget plockar vi ur båda barnen och inser att vi har fel adapter på chassit till vagnen och kan då inte fästa liggdelen på. Däremot satt adaptern på för att sätta fast babyskyddet vilket var tur! Hade dock hellre haft henne i liggdelen. Om några veckor kan vi ha henne i bärselen, längtar! 

Självklart började det småregna när vi var på väg till lekparken och såklart hade jag inget regnskydd med mig till vagnen. Ahhh! Den ena missen avlöste den andra 😅 Som tur var kom det bara lite duggregn. 

Åh idag blir vår lilla älskade skatt en hel vecka stor! Fasen vad veckan har gått fort! 💗 men vi är så otroligt lyckliga här hemma. Allt känns så mysigt, tiden står still och dessutom är Björn hemma ca 3 veckor till. Det känns underbart. 😍 Ariel vill ammas ofta.. precis som syrran ville i början. Och jag följer hennes rytm för att kunna ge henne massvis med mat och närhet. Älskar verkligen att kunna amma… är så tacksam att det har fungerat så bra med båda mina barn. ❤ 

I morgon fyller Björn år, då ska vi åka och köpa en present som han önskar sig. Mer om det sen 😊

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s