Nytt till vagnen

Eftersom jag hade en fullt fungerande vagn efter Arwen så hade jag inte lust att punga ut 15000 för en ny vagn till denna bebis. Men! Lite nytt är en ju ändå sugen på. Så det fick bli en ny åkpåse, en ny skötväska och ett nytt regnskydd. Jag har ju en Brio Go  i färgen ”Berry” från 2013. Till den har jag haft ett par olika åkpåsar av skitkvalitet som jag har tvättat sönder. Nu har jag köpt en åkpåse som jag suktat efter ett tag men som har varit slut ganska länge. Äntligen dök fen upp igen! Från Elodie Details i motivet ”Forest flora” 😍

Älskar verkligen färgerna och mönstren. Just nu har vi en lätt fodrad åkpåse ifrån Voksi och denna rejäla åkpåse kör vi till vintern. 

Jag har sedan tidigare en skötväska ifrån Skip Hop men den kan jag inte påstå att jag varit nöjd med. Otroligt snygg men så sjukt opraktisk om det tex börjar regna då stora facket samt de mindre är helt öppna för enklare ”access”. Detta är också sjukt opraktiskt om du har skötväskan på dig och måste böja dig framåt. Allt rasar ut och man blir väldigt irriterad och stressad. Dessutom rymmer de inte speciellt mycket. Jag köpte därför en stor och rejäl väska då jag numera packar för två barn. Även denna ifrån Elodie Details i samma motiv. 

Denna fästes enkelt på vagnen och är superfin. 💕 Jag köpte även ett nytt regnskydd ifrån Elodie i samma färgtema då det gamla är välanvänt och funkar till alla vagnar samt sitt och liggdelar. Så praktiskt!

Nu ska vi förbereda här hemma inför lite födelsedagsfika. ❤

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s