Inlägg

De senaste veckorna har jag påbörjat inlägg men inte kunnat avsluta dem pga för mycket att göra. En bebis och en snart-4-åring är ett heltidsjobb och mer därtill kan jag lova. Arwen har gått på dagis 15 timmar i veckan. Dvs 3 dagar 5tim/ dag. Men! I onsdags vände vi i dörren då ett barn precis kräkts och magsjukeepidemin förmodligen nått Arwens avdelning också. Vill inte ha hem någon magsjuka så hon har enbart gått en dag denna vecka. Sedan vill ju Ariel enbart vara i famnen såklart 😅 jag har lite issues gällande kontrollbehov då jag gärna vill ha rent och städat hemma hela tiden. Det finns ju inget värre än att måsta sitta i oreda hela dagarna men nu har jag insett att det är omöjligt att hålla efter hela tiden. Jag gör så gott jag kan helt enkelt, mitt nya mantra. 

Eftersom Ariel är en bebis som gärna är i famnen så har jag insett att min rygg aldrig kommer att klara av det närmsta året om jag inte skaffar mig en vettig bärsele. Jag har en gammal Babybjörn sedan Arwen var liten men den är jätteoergonomisk! Så efter många timmars efterforskningar samt jämförelser så stod det mellan en Tula Free to Grow eller en Ergo baby 360 Omni. Båda bärselarna är ergonomiska samt kan bäras från nyfödd upp till ca 3 års ålder. Låter toppen! 

Båda bärselarna är ganska nya på marknaden så det fanns inte supermånga recensioner att gå efter men Tula’n ser mest bekväm ut. Så jag beställde den i motivet ”wonder” eftersom grått är en av mina absoluta favoritfärger.

Jag hoppas att den känns lika mysig som den ser ut! ❤ återkommer med en recension lite senare!

Nu är det fredagsmys på hög nivå som gäller. Ikväll när barnen sover fortsätter jag och Björn att kolla på Game of Thrones. Efter att ha totalignorerat den serien alla år så var vi tvungna att ge den en andra chans då min kusin André övertalade oss med både passion och tindrande ögon sist de var på besök hos oss. Vi har sett 5 säsonger på 3 v och kan konstatera att serien är bland de bästa serierna vi någonsin har sett 😄 

Trevlig fredag!

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s