Mycket har hänt 

Ska jag äntligen få ihop ett inlägg? 🤣Hoppas det! Gör mitt bästa iaf. 

Så, vad har hänt sedan sist jag bloggade? Arwen har varit på 4-års kontroll som gick galant. Hon var så himla duktig! Men det tycker nog alla föräldrar om sina barn. 💓 Hon busade en hel del med sköterskorna vilket jag tycker är jättebra. För mig är det ett tecken på trygghet i både omgivning och sig själv. 💓 

Ariel fortsätter öka i längd och vikt. Hennes kurva ser bra rolig ut! Den går lixom rakt uppåt och jag undrar när den ska börja plana ut 😂 2 månader stor och nästan 6 kg kärlek.

Annars kollar vi fortfarande efter hus… Det känns extra taggade nu då en del av penisärerna här i föreningen inte är riktigt kloka. Både igår och i förrgår har vi hamnat i dispyt med ett par av dem angående våra husdjur. Det finns ett par i huset bredvid som verkligen stör sig på vår katt Miso av någon anledning. De påstår att det är förbjudet att ha utekatt i området (vilket det inte är) och att hon gör sina behov i sandlådor (vilket hon inte gör). Anledningen till varför han tar upp detta är tydligen för att Miso klivit ur buskarna framför hans hund en gång? (Hon är världens keligaste katt och vill gosa med alla ) och enligt honom själv som varit kattägare i 30 år så räknas detta som ett aggressivt beteende och eftersom han har bott i föreningen i 20 år så har han åsiktsföreträde i denna fråga tydligen. Han sitter dagarna i ända och blänger på vår katt från sin balkong och ringer och gnäller till föreningen om en liten harmlös katt som ligger i buskarna och myser. Vissa människor lägger verkligen energin på så konstiga saker att man blir förbluffad. Sedan tycker man att det är lämpligt att konfrontera en barnfamilj ute i en lekpark angående detta. Sura pensionärer finns det tyvärr gott om här i området och helt ärligt är jag trött på att vara iakttagen och i detta fall nästan trakasserad pga att jag låter min katt leva ut sina naturliga behov. Jag sa att min katt kommer att få fortsätta att vistas ute då detta inte är olagligt och att han får säga vad han vill. Till saken hör att en annan gammal surgubbe klagar över att vi går med vår hund framför huset där vi bor? Man undrar var dessa tokstollar får sin hybris ifrån? Vem ger dem rätten att hela tiden tala om för andra hur de ska leva lixom? Och i området finns typ 3000 små hundar som folk gärna inte plockar upp efter. Att bedriva ett krig mot dem hade känts rimligare men nej… trakassera gärna den trevliga barnfamiljen. 

 Både jag och Björn brusade upp och blev skitförbannade. Mest tror jag nog för att många äldre människor tror att man kan bete sig hursomhelst mot yngre generationer. Tröttsamt. 

Jaja nog om det nu. Försöker se det som ödet. Det är inte menat att vi ska bo här antagligen. Hoppas verkligen vi hittar ”vårt” hus snart. Många uppmanar oss att köpa tomt och bygga nytt. Men jag har med tiden insett att jag tycker om äldre hus som är inbodda. De blir lixom en mysigare känsla. Svårt att förklara. 

Idag ska vi åka till Elle och träffa hennes barn och nya kattunge Cinza 💓 ser så fram emot det!! 💓 

Trevlig lördag!

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s