Jag vill bara skrika!

Gick med i gruppen #allavi på fb idag där kvinnor ifrån alla delar av samhället kan dela med sig om sina berättelser apropå #metoo.

Nu ligger jag här och har typ tappat känseln i benen. Har aldrig läst så mycket hemskt i hela mitt liv. Många har blivit utnyttjade som barn. Systematiskt, flera år. Och det slutar aldrig. Äckliga jävla män som gör det här. Och att en del har mage att dra upp Lotta Bromé som motargument i #metoo-revolutionen kan fan dra åt helvete. Hon har för övrigt utsatt kvinnor för trakasserier och inte män. Män är problemet. 

Och alla jäkla kränkta puckon till män där ute: jag har läst om kvinnor som ett utstå övergrepp sedan spädbarnstiden och sedan genom livet. Dessa kvinnor står på sina ben fortfarande och stirrar sanningen i ögonen men hjärtan av eld medan ni grinar över en hashtag och undrar ifall ni kan krama någon spontant igen. Dessa kvinnor är nutidens hjältar och har gått igenom eld och förtjänar oändlighetens respekt och kärlek. 

Som sagt, att alla dessa starka kvinnor står på tv ben är helt otroligt efter alla brott de utsatts för. Revolutionen är här och inget kan stoppa den. Låt även det internaliserade hatet hos kvinnor brinna med skammen och hamna i hjärtat på dem som förtjänar den istället. 

Systerskapet är framtiden. 💗

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s