5 månader!

Nu är vår lilla Ariel 5 månader stor och det händer en hel del. Hon är otroligt aktiv och vill greja med saker, smaka och bitas 😅, titta överallt och sover mindre på dagarna. Hon har fått 2 tänder med en 3e på ingång. Helammar fortfarande men hon har fått provsmaka lite potatis och frukt. Till veckan blir hon 5,5 mån och då ska hon få testa på gröt. Hon är dock redan matglad och gapar entusiastiskt när skeden närmar sig munnen.

Sitter även själv korta stunder nu 💕

Hon har varit tokförkyld i veckan. Supersnorig och ledsen.. nu börjar det dock vända. Vi är i slutfasen av att fixa iordning hennes rum. Jag fick äntligen iväg ett skåp som jag förvarade där inne. Älskar köp och säljsidorna på Facebook. Mycket smidigare än blocket! Jag måste åka till Ikea och köpa en garderob sant en matta. Det blir samma garderob som Arwen har i sitt rum. Syskonmatchning är ju såååå roligt 😍

Sedan ska vi äntligen börja renovera vår Walk in closet. Jag har så många idéer att jag blir handlingsförlamad till slut. Vill ändå ha det ganska simpelt där inne med tanke på att vi har små barn och för att jag avskyr krimskrams överallt.

Det blir det här stuket iaf:

Är dock sugen på mer färg så vi får se!

I morgon är Arwen ledig från föris. Då ska vi gå till affären och köpa fredagsgodis. Björn jobbar sent i morgon så det blir en tjejdag här hemma. ❤️ hoppas på lite sol i morgon med. Är så less på vintern nu. Om liiite mer än 100 dagar åker vi till Kos. Som jag längtar!!!

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s