R u t i n e r

Jag är en människa som mår bra av… nej jag BEHÖVER rutiner i mitt liv. Struktur och mål för att överleva i princip. Därför känns livet lite extra harmoniskt då vi hittat en nattningsrutin som fungerar för båda våra barn. Det är jag som lägger båda barnen för husfridens skull. Först lägger jag större barnet och därefter ammas bebisen vid 20.00 till sömns i vår säng och därefter sover båda fram tills att bebisen vaknar vid 23 för att få äta igen. Detta innebär att vi har 2-3 timmar egentid på kvällen till att glo på typ serier!! (Haha du trodde väl inte att vi spenderade tiden på romantik?!😅)

Hallelujah säger jag bara! Igår var jag ifrån barnen en hel timme dessutom för att klippa mig. Äntligen har jag tagit steget att klippa av håret, det känns så underbart och befriande. Skönt också såklart! Jag blev supernöjd ❤️

I helgen ska jag på bio med min BFF så vi får allt se hur det ska gå. Barnfria tiden skall alltså utökas till ca 3 timmar. Kommer förmodligen ha blandande känslor som alltid. Men inser att det behövs. Även om jag äääälskar att vara med mina barn.

För en stund ska jag bara vara ”Anna” och inte mamma och mjölkmaskin 😂😅 ska sminka mig snyggt och köpa en massa godis som jag ska få äta ifred!!! Hurra!

Nu ska jag natta vidare 🌷

2 reaktioner på ”R u t i n e r

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s