Ny vagn beställd

Det började med en enkel googling. Vi ville ha en liten och smidig sittvagn till resan. Vi ville även kunna använda den vid tex shopping. Jag insåg tidigt att de få vagnar som eventuellt kan gå som handbagage på flyg inte fanns med vändbar sittdel. Ett måste eftersom Ariel enbart är 9 månader då vi åker. Jag ville dessutom ha en smidig ihopfällning och vagnen fick gärna bli liten som en tändsticksask ihopfälld också. Som alltid går det ju inte att få allt en vill ha här i livet.

Efter en runda eller två (ehm..) på Babyproffsen så insåg jag att Bugaboo Bee5 var den rätta för oss! Den kostar definitivt mer än jag hade tänkt spendera på en sittvagn men när jag provade den i butik och insåg vilka olika tillval man kunde göra så var jag såld.

På denna vagn kan man alltså bestämma färg på allt ifrån chassit till navkapslarna. Det finns även speciella tillbehör som jag lockades av. Tex den utbytbara solsufletten och att allt går att tvätta i maskin med enkelhet.

Vagnen vi valde ser ut såhär:

Så fiiiin 😍 Köpte även till en en solsuflett, en mindre skötväska att sätt på chassit samt en transportväska att resa med samt att förvara den i.

Får jag vagnen om ett par veckor. Ser fram emot våren nu och vår resa såklart!! ❤️

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s