Skitvecka

Båda barnen är förkylda. Min mage har krånglat och jag har börjat känna av pollen. En ”fantastisk” vecka kan man säga! Eller så inte.

Men detta är ju livet. Ibland har man flyt. Och ibland flyter man runt i snor.

Har haft otroligt tvärt att peppa mig själv. Arwen har ju varit hemma hela veckan ifrån förskolan. Ibland när den ena dispyten avlöser den andra och samtidigt måsta ta hand om en viljestark bebis, så vill man bara skalla en jävla vägg. Japp, så känns det. Inte för att jag tror att det skulle göra någon nytta direkt men man kanske slår sig själv medvetslös i några sekunder. A moment of silence.

Okej, nu måste jag rycka upp mig. I morgon ska jag boka biljetter till Mia Skäringers nya show i globen i november. Jag och Elle åker ner och har tjejhelg. Mumma vad roligt det ska bli. Snart åker jag ju även utomlands med min familj. Och i morgon hämtat jag ut vår nya vagn. Ja alltså förutom resevagnen som jag skrev om i förra inlägget. Jag köpte alltså en till sittvagn. Är så less på vår nuvarande. Dyr som fan var denna men jag känner mig värd det. Har burit två barn, pressat ur dem ur snippan, fått bestående problem med fogar samt är snart inne på år nr 3 av total amningstid. Jag och Ariel var fanimig värda en en Bugaboo Fox.

Denna ska jag swisha omkring med i stan vill jag lova. Nu ser jag fram emot riktig vår med allergitabletter under läppen och nässpray i mängder. Pisspollen.

Life goes on.

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s