Påsk

Då var det påsk igen! Inget märkvärdigt egentligen förutom att Björn blir ledig några extra dagar. Det ser vi verkligen fram emot. Vi har en del planerat men tänker även lata oss (iaf jag).

Vi har ju under en längre tid renoverat i vår WIC och nu är vi på sluttampen! Idag ska vi kika på ett par garderober på Ikea och förhoppningsvis bestämma oss för vilka. Det är verkligen kaos här hemma med kläder och prylar överallt. Det ska bli så himla skönt när det är klart ❤️

Barnen är numera friska. Efter att Ariel var riktigt förkyld och hade feber fick Arwen vinterkräksjukan. Jag var sjuk en kväll själv med feber men eftersom Ariel var jättesjuk så fanns det ingen tid för min självömkan. Just den natten vaknade hon varje timme. Det är då man får plocka fram den där otroliga mamma-styrkan och bara fokusera. Men jag var så slut hela den veckan. Har knappt något minne från den veckan. Barnen blev dock friska och det är huvudsaken ❤️ nu skiner solen och trots minusgrader så spirar vårkänslorna! Har till och med grusiga ögon vilket innebär att pollenet börjar få fart = största vårtecknet 😂 Utvilad är jag också då Ariel bara åt en gång i natt. Mest troligt för att vi var på kalas hos kusin Pauline igår och innan det fick och dras med en superstressad mamma som äntligen gick och gjorde cellprov. ✊🏼 Känns så skönt att ha gjort det.

Nu kommer snart Björn hem och förhoppningsvis kan vi greja klart garderoben nu i helgen. Återkommer med bilder.

Glad påsk!!

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s