Dagarna jag får spendera med er

Äntligen har våren kommit till lilla Sönnsvall! Det känns verkligen som om jag legat i ide och äntligen krupit ur min grotta för att få njuta lite av solen.

Tiden spenderas som alltid med familjen. Igår förmiddag fixade vi pass till Arwen. Hon har egentligen ett som ät giltigt men eftersom hon var en bebis på bilden rekommenderad polisen att vi skaffar nytt. Ariels pass fixade vi för någon vecka sedan.

Efter passfixandet gick jag på stan med barnen medan Björn jobbade klart för dagen. Arwen fick en glass och vi strosade som alltid in på leksaksbutiken hör i stan som för övrigt har den mest oinbjudande personalen som finns! Ba hallå?! Ni jobbar i en leksaksbutik, ni kan ju åtminstone heja på barnen?? 3 personal som inte ens uppmärksammade oss trots att det bara var vi i butiken.

Jaja, därefter bestämde jag mog för att gå hem till Granlo med barnen. Har ju en sitt/ståbräda till vagnen så att båda barnen kan åka men till min förvåning gick min 4-åriga lilla tuffing hela vägen hem. Eller ja, hon sprang för det mesta. 😂 SÅ himla duktig. Det är ändå ca 4 km hem.

Otroligt rolig och mysig prommis med massvis av frågor om allt mellan himmel och jord. Bara älskar det.

Lixom älskar att vara dessa barns mamma! Känner mig även som en grym mamma! ❤️ inte alltid men just igår. 😂

Idag var vi på norra Berget en sväng men vi insåg snabbt att fet inte var lika härligt vårväder idag och dessutom hade Arwen fel skor på sig för vädret. Det blev tyvärr inte mycket lek utan vi träffade Elle och hennes barn lite snabbt.

Dagen gick så snabbt och i morgon blir det lugna gatan här hemma. Arwen har fått ärva cykel av sina kusiner så det blir nog till att prova den. ❤️

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s