Aktiv i bloggen

Ojojoj! En kan ju undra vad som tagit åt mig med mitt frekventa bloggande?! Från ett inlägg i halvåret till ett par i veckan. En uppåtgående trend eller en temporär vår-glädje som gör mig lite extra benägen att dela med mig?! Ingen aning faktiskt. Det blir vad det blir helt enkelt.

Kom på häromdagen när jag läste gamla inlägg hur roligt det är att blicka tillbaka. Framförallt om mina tankar kring föräldraskap då Arwen var liten jämfört med nu. Underhållande, bara för mig alltså 😂 Ser även hur jag sitter där på verandan när jag är 65 och läser om mitt liv för 31 år sen och hur spännande (?) livet var.

Åter till min dag då. Måste ju ha lite content till mitt framtida jag också!! 👍🏻😅

Idag regnade det. Har ju blivit lite bortskämd med sol den senaste tiden så jag kände direkt hur mitt humör ändrades till det sämre. Sedan har jag fått problem med ischias och har haft ont sen några dagar tillbaka och sovit lite halvdåligt. Kan ju bidra till det taskiga humöret. Anyhow, eftersom det både var regn och för att vi har en förkyld bebis så blev det ju inget 1:a maj tåg direkt. Istället begav vi oss till Rusta eftersom jag ville köpa väggfärg till köket. Jag har länge velat måla om en vägg som i skrivande stund är typ ljus äppelgrön bredvid en fondvägg. Jag avskyr färgen och har länge varit sugen på en mörkgrå färg.

Väl där så hittade vi färgen och lite annat smått och gått. Jag köpte som alltid även ett par gardiner. Jag kan liksom inte besöka rusta utan att handla ett par gardiner! Det är nästan tvångsmässigt. Alltid ska dom GA nåt jäkla erbjudande eller i fina färger som passar så bra här och där och bla bla… låt en kvinna leva, ok?!

Vi var även tvungna att åka in till Birsta city för att Arwen skulle få en liten present då hon blivit frisk. Vi hade även lovat henne lite glass på Huckleberry. Det tackar ju inte jag nej till heller! Nog för att jag är ett vuxet barn inombords men att gå på Huckleberry är så himla roligt! Och mumsigt!

Ariel spanade på folk hon med och försökte bryta sig lös från både vagn och famn. Hon kan inte gå men är alltid påväg nånstans. 😂

Efteråt ville Arwen leka i inomhus-lekparken och Björn yppade de magiska orden ”jag gör Arwen sällskap, du kanske vill gå in på Monki och kika?”

Han hann nog inte avsluta meningen innan dammolnet efter mina snabba fötter hunnit bildats. Eftersom Ariel satt i vagnen visste jag att jag hade ca 15 minuters ostört butiksstrosande framför mig. Jag hann både med Gina tricot och Monki på den tiden. Hittade så mycket fint att jag blev smått överväldigad och struntade i shoppandet över huvudtaget. En klassiker med andra ord. Planerar ändå en shoppardag med Elle om ett par veckor då bara hon och jag ska spendera tid med varann. Då jäklar!

Dammade iaf av min gamla vårjacka nyligen. Min gamla goding ifrån Monki. Älskar den trots att den är ca 6 år gammal och lite tunn. 4 grader idag men aja! Fryser gör jag ju alltid ändå. 😂

Snygg backdrop 😍

Ser fram emot lite nytt och vårfint. Är dock väldigt basic i min smak nu. Linne, leggings och en kofta är lixom min grej. Klär mig för mig själv i ren bekvämlighet helt enkelt. Har lagt ned alla andra föreställningar jag har om hur jag skulle se ut i det, huruvida jag passar i det osv. När man vet vad man gillar är det ju bara dumt och börja mixtra med ett vinnande (bekvämt) koncept. 🙌🏼👍🏻

Nej nu blev det här längre än jag tänkt. Nu måste jag verkligen sova.

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s