Rus

Idag har jag varit på väldigt bra humör. Det beror nog på gårdagen som spenderades på ett soligt Norra Berget här i Sundsvall! Vi mötte upp Björns syster m barn samt svåger till henne m fru och barn. Sol, lek ute, promenixa, picknick på gräset samt en gokaffe vid grankotten.

Och att jag aldrig slutar förundras hur vackert Sundsvall är. Hur less jag än må vara på den här jäkla staden så upptäcker jag ny glädje i den varje gång jag får se den uppifrån på Norra. Den blir lixom gemytlig och bekant igen.

Barnen gick upp i utkikstornet och självklart ville jag haka på en runda dit upp. Svindeln slog ju såklart till och hysteriska fantasier om att jag skulle få nåt psykbryt och helt plötsligt ta sats och hoppskutta rakt utför längst upp i tornet fick mig inte att stanna många sekunder där uppe. Arwen var iaf väldigt nöjd och hakade på de större barnen.

En underbar vistelse helt enkelt där jag verkligen var närvarande hela tiden. Många glada barn och lika många föräldrar iklädda solbrillor nickade och log mot varandra där i lekparken.

Den enda nackdelen var ju min utballade pollenallergi som blev värre under dagen men det är smällar man få ta.

Eftermiddagen bjöd på en hel del mys den med. Först fick jag rosor av Arwen och Björn. ❤️ mina favoriter. Ljuslila / gammalrosa.

På kvällen dök Elle upp för lite häng. Mysigt och kravlöst. I morgon ska hon och jag ut på shopping hela dagen. Känns så kul att få komma ut lite. Och kika i affärer utan barn alltså, whats that like?! Haha. Ser så mycket fram emot det! Och nästa vecka åker vi utomlands!! Underbart. ❤️

Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s